Sommeroplevelser

Oplevelser med bonus i det danske sommerland

Skal du nyde ferien herhjemme? Så kan du finde oplevelser med bonus i hele landet. 

 

Oplevelser i Danmark

OPLEVELSER VEST FOR STOREBÆLT …

1. Nordsøen Oceanarium (10% bonus)

Nordeuropas største akvarium, hvor du kan opleve Nordsøens fascinerende dyreliv. Museet har cirka 70 forskellige fiskearter, ikke mindst den berømte klumpfisk. Mange muligheder for oplevelser både indendørs og udendørs, hvor du fx finder sælariet.

Læs mere på nordsoenoceanarium.dk

2. Labyrinthia (19% bonus)

En anderledes og sjov attraktion med aktiviteter, oplevelser og masser af frisk luft til alle. Mange udendørs labyrinter, hvor du kan udfordre dig selv, familie og venner. Der er også et indendørs Puzzel Center med mere end 50 forskellige aktiviteter.
Læs mere på labyrinthia.dk

3. Skærup Zoo i Sydjylland (5% bonus)

En oplevelse med dyrene i fokus og dejlige naturområder. I Skærup Zoo er der mere end 100 dyrearter, fra store rovdyr til søde klappedyr. En lang række af dem er arter, som ikke kan ses andre steder i Danmark. En dag i Skærup Zoo byder på oplevelser for hele familien med masser af læring gennem leg og sjove aktiviteter. Tag bare madpakken med, der er masser af skønne områder, hvor I kan holde picnic.
Læs mere på skaerup-zoo.dk

4. Naturama (9% bonus)

(Bonus ved køb af entrébillet ved indgangen) Naturhistorisk museum med en stor samling af udstoppede dyr, primært fra Norden og Arktis. 2023-særudstilling: Rock Fossils on Tour – oplev naturhistorie, fossiler og rockmusik i en og samme udstilling.
Læs mere på naturama.dk

5. Fjord&Bælt (9% bonus)

(Bonus ved køb af entrébillet ved indgangen) Ligger ved indsejlingen til Kerteminde Fjord og er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution med det magiske hav i fokus. Et af de få steder i verden, hvor du kan opleve både marsvin, sæler og fisk helt tæt på.
Læs mere på fjordbaelt.dk

Jesperhus

Plantet i naturskønne omgivelser på Limfjordsøen Mors finder du Jesperhus, en perle af en feriepark med feriecenter, campingplads og Nordens største blomsterpark. 
5% bonus, når du køber overnatning eller køber billetter og sæsonkort på jesperhus.dk og betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Kortet kan ikke benyttes i selve parken.
Læs mere på jesperhus.dk
 

OPLEVELSER ØST FOR STOREBÆLT …

6. Sommerland Sjælland (10% bonus)

Vandland og forlystelsespark ved Nørre Asmindrup på Nordvestsjælland. Fint udflugtsmål for en hel dag sammen med familie og venner. Den naturskønne park har mere end 60 spændende aktiviteter og forlystelser samt ikke mindst det kæmpe vandland.
Læs mere på sommerlandsj.dk

7. Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm (9% bonus)

Oplev kollektiv transport som den tog sig ud i slutningen af 1800- og i 1900-tallet. Her er der kørende sporvogne med afgang hver 10. minut. Når entréen er betalt, er det gratis at køre med de elektriske sporvogne gennem museet og videre ud i skoven. 
Læs mere på sporvejsmuseet.dk


8. Bon Bon land (5% bonus)

En hyggelig oase tæt på Holme-Olstrup i Sydsjælland, hvor du kan få den sjoveste dag for hele familien. Parken har masser af skægge forlystelser til både de modige og knap så modige. Også grønne områder hvor man kan spise medbragt mad. 
Læs mere på bonbonland.dk

9. Rundvisning på Fredensborg Slot (6% bonus)

På udvalgte datoer fra den 2. juli til den 6. august kan du komme med på en dejlig rundvisning på slottet og i slotshaven. Det smukke 1700-tals barokslot danner ofte rammen om større officielle statsbesøg og begivenheder i kongefamilien. 
Læs mere og bestil billetter på fbf.billetter.nu (rundvisninger).

10. Bakken (9% bonus)

(Bonus ved køb af turbånd på Bakken) I Dyrehaven nord for København, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Bakken byder på forrygende oplevelser for både små og store. Der er 32 kørende forlystelser, friluftsscene og et væld af spisesteder.
Læs mere på bakken.dk

11. Bådfarten i Nordsjælland (6% bonus)

Tag på tur med bådfarten fra den 13. maj. Sejlturen på Bagsværd Sø er på cirka en time. Tag hele turen eller stå af undervejs fx ved Sophienholm, som byder på forskellige arrangementer hele sommeren. På Lyngby Sø og Mølleåen kan du tage en times rundtur i historiske træbåde i smukke omgivelser. Turen på Furesøen vare et par timer på Danmarks dybeste sø omkranset af åbne vidder, tætte skovområder og 180 forskellige fuglearter. 
Læs mere på stromma.dk, under sightseeing, hvor du finder Bådfarten

12. Ballerup Gokart Center (15% bonus)

Ballerup Gokart og Event Center ligger ca. 15 km fra København. Centeret byder på en række aktiviteter og spændende oplevelser. Der er noget til enhver smag. Udover gokart kan du og familien hygge jer med fx escape rooms, miniracing, simgolf og shuffleboard. Vil I prøve mere end én aktivitet, så tjek lige deres pakketilbud. 
Læs mere på ballerupeventcenter.dk

13. Tivoli

(Bonus på entré og turpas ved bestilling på fbf.billetter.nu) Få minutters gang fra Hovedbanegården ligger haven med masser af magiske forlystelser og et varieret musikprogram med toner for enhver smag. Apropos smag, er der mange restauranter at vælge i mellem. Du kan også medbringe egen picnic på Plænen. 
Læs mere og bestil billetter på fbf.billetter.nu (tivoli)

14. Planetarium (10% bonus)

Her kan du opleve stjernehimlen, galakser og planeter helt tæt på. Tag på rumrejser i Kuppelsalen eller til foredrag om astronomi og rumfart. I ferier og weekender er der guidede ture, shows og fortællinger om universet både for børn og voksne. 
Læs mere på planetarium.dk

15. Zoo København (15% bonus)

(Bonus 4% ved indgangen, 15% i webshop) En af Europas ældste zoologiske haver, åben 365 dage om året og med mere end 4.000 fantastiske dyr. Kom fx helt tæt på de ikoniske pandaer, følg de livlige abers leg og kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger.
Læs mere på zoo.dk

16. Canal Tours og Hop On & Hop Off bustur (6% bonus)

 Til vands: Klassisk kanalrundfart i København. Se byen fra en ny vinkel, mens din guide fortæller om Københavns smukkeste bygninger, historiske huse og nye arkitektoniske mesterværker. Til lands: 48 timer i København hvor du kan hoppe på og af bussen så meget du vil. Den ideelle måde at udforske byen på.
Læs mere på stromma.com/da-dk/kobenhavn

17. Jumpyard i København (15% bonus)

Hos JumpYard Field’s, Nordens sjoveste trampolinpark, er der aktiviteter, som passer til alle hoppeog springglade. Vælg mellem trampolinhop, udspring i cliffjump, tricks i BigAirBag, kamp i dodgeball, eller kapløb på Ninjabanen. Du kan også lære at Wallrunne eller udfordre dig selv og familien i Parkourparken. Her er der plads til hele familien. PS! Book online, så sparer I penge. 
Læs mere på jumpyard.dk

18. Copenhagen Historic Grand Prix i København (8% bonus)

Den 4.-6. august forvandles Københavns gader til et brøl af tunede motorer og hvinende dæk. Sommerbrisen bliver krydret med benzindampe, solvarm asfalt og brændt gummi. Racerløbet foregår på Bellahøj i København med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien.
Læs mere og bestil billet på fbf.billetter.nu (oplevelser).

Go Dream

Tjek også de mange oplevelser hos Go Dream, hvor du optjener 7% bonus, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen.

Bonus på overnatning og spisesteder

Tjek kategorierne Ferie og Rejser og I Byen på Forbrugsforeningen.dk eller i appen så finder du et væld af muligheder.

Rigtig god fornøjelse og god sommer.10%

Bliv medlem

Spar penge på alt det du alligevel køber

Bliv medlem